Stergere marcaje rutiere – Ferrocement Romania

Fie ca vorbim de autostrazi, drumuri nationale sau piste de aeroport, marcajele provizorii sunt destul de greu de indepartat fara ajutorul jetului de apa la inalta presiune. Ferrocement Romania dispune de toate utilajele robotizate necesare pentru indepartarea marcajelor vechi sau curatarea suprafetelor de miscare afectate de urme de cauciuc (piste de aeroport, autostrazi etc), substante chimice, produse petroliere sau alte substante alunecoase sau daunatoare mediului inconjurator.  

Stergere marcaje rutiere

Daca doriti indepartarea marcajelor rutiere cu o metoda mult mai eficienta ca cea abraziva, fara a deteriora stratul de asfalt, sistemele de curatat cu jet de apa la inalta presiune Starjet de la Ferrocement Romania sunt in topul alegerilor.

Avantajele acestei metode sunt:

  • inlaturarea completa a membranelor, acumularilor de cauciuc si epoxiziilor termice;
  • betonul si asfaltul raman neafectate;
  • creeaza o baza mai puternica pentru remarcare;
  • elimina praful si reziduurile, prin recuperare in vid a acestora;
  • economie in ceea ce priveste forta de munca, fiind nevoie de un numar mic de operatori.

VIDEO

Drumuri si autostrazi 

Sistemele Starjet pentru indepartarea marcajelor rutiere utilizeaza doar puterea apei sub presiune pentru a indeparta cele mai dificile marcaje (marcaje temporare, epoxidice, acrilice, termoplastice etc), eliminand pana la 2 km de marcaje intr-o singura ora.

Utilajele pentru indepartarea marcajelor Starjet sunt dotate atat cu pompa de inalta presiune (2800 bar), cat si cu cisterna de apa si sistem de curatare a suprafetei de miscare cu vacuum, ceea ce face ca odata cu indepartarea marcajelor suprafata de miscare sa ramana curata.

Intinerirea marcajelor rutiere

Odata cu trecerea timpului, prin depunerea de cauciuc si a altor reziduuri, marcajele rutiere devin “cenzurate”. Aceasta situatie obliga municipalitatile sau responsabilii de mentenanta drumurilor sa aplice un nou sistem de marcaje pentru a restabili vizibilitatea acestora.

Cu sistemele Starjet Ferrocement Romania, se poate reda foarte usor si eficient vizibilitatea marcajelor rutiere prin indepartarea reziduurilor ce le acopera, utilizand jetul de apa la inalta presiune.

Piste de aeroport

Sistemele Nlb Starjet utilizate de catre Ferrocement Romania sunt din ce in ce mai populare in lucrarile de eliminare a marcajelor de pe pista de aeroport si intretinerea acesteia prin indepartarea urmelor de cauciuc, mentinand astfel eficienta aeroportului. 

Folosind nimic altceva decat apa, curatarea se face in profunzimea suprafetei de miscare, fara a afecta mediul inconjurator. Sistemele Starjet de la Ferrocement Romania va ajuta sa pastrati valorile de frecare ale pistei la nivelul acceptat si elimina marcajele vechi. In acelasi timp curatarea se face intr-un timp foarte scurt, reducand timpii morti ai pistei la un nivel minim.

Utilaje pentru stergerea si curatarea marcajelor